Als u slachtoffer wordt van ransomware. Hebt u dan een data recovery-oplossing?

Operational Support

Beheer en bewaking vanuit voorkennis

Operationele ondersteuning van 5W omvat de IT-infrastructuursystemen en toepassingen van bedrijfsinformatie en datawarehouse. Net als bij implementaties werken we, indien wenselijk, samen met partners voor het uitbreiden van operationele ondersteuning naar hosting en netwerken.

Operationele support van systemen gedurende hun levensduur is een andere specialisatie binnen de 5W portfolio. Beheer en bewaking van het systeem, vereist diepgaande kennis, weten welke onderdelen van het systeem essentieel zijn voor gebruikerstoegang, performance en beveiliging. Op de juiste manier reageren op een incident kan de perceptie van het systeem en het support team verbeteren. Het is een kans voor het tonen van de vaardigheden van het operationele support team, buiten het dagelijkse werk wat vaak onzichtbaar is voor de gebruiker.
Naarmate het systeem veroudert, zorgt het operationele support team ervoor dat het systeem wordt onderhouden, hardware en software wordt opgewaardeerd en vervangen indien nodig. Aan het einde van de levensduur van het systeem zijn kennis en vaardigheden van het support team essentiële middelen tijdens de overdracht van gegevens en gebruikers naar het vervangende systeem.