5W Management Team

Management Team

Team met internationale touch en een jarenlange ervaring in Techniek en IT

Marcel Starink – Chief Commercial Officer

Als Chief Commercial Officer (CCO) is Marcel Starink verantwoordelijk voor de commerciële organisatie van het bedrijf. In deze positie leidt Marcel het team van 5W dat behoort tot de beste bedrijven op het gebied van beveiliging en disaster recovery. Starink is sinds september 2017 actief in deze positie.

Marcel levert 5W meer dan 20 jaar ervaring in high-tech sales leiderschap met diverse zakelijke achtergronden in internationale omgevingen. Hij heeft een schat aan ervaring en bewezen staat van dienst met een sterk, slagvaardig leiderschap in professional services over de hele wereld.

Eerder werkte Marcel als Vice President of Sales bij Nasdaq, Inc., waar hij verkoopteams over de hele wereld leidde en verantwoordelijk was voor het opschalen van de sales activiteiten van het bedrijf op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC) in verschillende regio’s over de hele wereld. Tijdens zijn periode bij Nasdaq had Marcel een cruciale rol bij de overgang van BWise van start-up naar marktleider (2006-2012), wat leidde tot een overname door Nasdaq Inc. in 2012.

Voorafgaand aan Nasdaq werkte Marcel bij softwaregigant PTC (1998-2006) in verschillende sales functies in Europa. PTC is de marktleider voor PLM-software (Product Lifecycle Management). Marcel heeft een MBA Business School Nederland (BSN).

 

Ferdi Koperdraad – Chief Operating Officer

Sinds 2006 werkt Ferdi als een “hands-on” C-level technoloog met ervaring in het leveren en uitvoeren van techoplossingen voor grote ondernemingen. In het initiëren en leveren van veranderingen in IT teams en het creëren van hoogwaardige technologie ligt zijn kracht. Ferdi gaat voor verandering en proactieve verbeteringen, die adoptie en gebruik van innovatie en nieuwe technologieën stimuleren. Ferdi is gepassioneerd over business en technologie en met zijn vaardigheden in architectuur, solutions design, services en operations in combinatie met zijn ruime ervaring in complexe en grootschalige infrastructuur omgevingen, is hij van grote waarde voor klanten van 5W.

Sinds de oprichting van 5W heeft hij zijn uitgebreide ervaring benut door initiatieven voor marktuitbreiding, technologie-commercialisatie en omzetgroei te stimuleren. Ferdi is bedreven in het oplossen van complexe problemen met een duidelijke focus op bedrijfsprestaties, klanttevredenheid en het opbouwen van lange termijn relaties om gezamenlijk doelstellingen te bereiken.