Als u slachtoffer wordt van ransomware. Hebt u dan een data recovery-oplossing?

Implementatie

Samenwerking en communicatie zijn key

Bij 5W liggen onze kerncompetenties bij het implementeren van datasystemen, inclusief systemen die gegevens verwerken, zoals bedrijfsinformatie- en datawarehouse systemen. Tevens kijken wij naar de hosting en netwerken die de data systemen ondersteunen en werken wij, indien van toepassing, samen met partners voor grote of complexe implementaties.

 

Communicatie en afstemming is key

Aandacht voor detail bij het volgen van het plan is van groot belang voor een hoogwaardige en succesvolle implementatie van een gepland IT-systeem implementatie. Wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen, moeten alle middelen in het team beschikbaar zijn. Het probleem kan alleen worden opgelost wanneer elkaars doelen en capaciteiten op elkaar afgestemd zijn. Dit van zowel technisch en niet-technisch personeel. Zoals bij vele aspecten van het bedrijf is communicatie van essentieel belang; goede communicatie zorgt ervoor dat iedereen in het project zich bewust is van wat zij moeten doen en wanneer.

 

Planning en improvisatie gaan hand in hand

Werken volgens het plan en onvoorziene problemen en veranderingen het hoofd bieden, zorgt voor een succesvolle levering van het systeem. Alle fasen om het systeem in werking te stellen, te bouwen, testen, beproeven, training van gebruikers en bewerkingen leiden het project naar de definitieve inbedrijfstelling. Door nazorg en operationele ondersteuning van het implementatieteam wordt vertrouwen opgebouwd in de werking van het systeem door management en gebruikers.