About 5W

About 5W

De ambitie om bij te dragen aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten

5W Data Solutions is opgericht in 2006 en is een snelgroeiende IT-organisatie die oplossingen en diensten levert op het gebied van gegevensbeveiliging. Het is onze ambitie om bij te dragen aan de bedrijfscontinuïteit van onze klanten door belangrijke data, informatie en IT-infrastructuren te beschermen met pragmatische oplossingen en diensten.

5W biedt oplossingen en services om uw gegevens te beveiligen:

  • Data Security Improvement
  • Mobile Security: Device & Data Management
  • Back-up & Recovery
  • IT Infrastructure Management

Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we een leidende positie opgebouwd in de markt voor databeveiliging, IT-infrastructuur en backup en recovery oplossingen. Op basis van onze expertise en best practices, hebben we ook specifieke oplossingen en diensten ontwikkeld voor de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen.

Onafhankelijk en objectief

5W is bekend met alle conventionele systemen in de markt, maar blijft leverancier neutraal.

Ervaring

Onze ervaren consultants werken dagelijks aan bedrijfsinfrastructuren. Ze begrijpen het belang van data em goed werkende geïntegreerde systemen. Professionaliteit, service, een “no-nonsense” houding en vertrouwen zijn de basis van ons bedrijf.

Pragmatisch

5W biedt duidelijke en pragmatische data oplossingen; wat je ziet is wat je krijgt. Van health check van uw infrastructuur tot volledig Disaster Recovery. 5W zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en ondersteunt uw bedrijf bij het behalen van zijn bedrijfsdoelen.