Resources

5W Library

Up-to-date blijven op het gebied van dataveiligheid

Op deze pagina vindt u een steeds verder groeiende bibliotheek van documenten en bronnen over het behouden van data.

 

Brochures

 

5W Security Improvement

Bij veel bedrijven zien we dat IT-gerelateerde beveiligingsmaatregelen verbeterd kunnen worden. Kent u het verhaal van het huis dat door inbrekers voorbij werd gelopen? Het was het enige huis waar men aan de buitenkant al zag dat de juiste maatregelen waren genomen…
Als het hackers te veel moeite en tijd kost om binnen te komen dan lopen ze een organisatie stilletjes voorbij. Echter, wanneer er inbreuk op de data security van een organisatie plaatsvindt, heeft dit altijd consequenties. De vraag is hoe ernstig deze consequenties zijn. Uit de 5W Security Risk Benchmark Monitor blijkt bijvoorbeeld dat 79% van de onderzochte organisaties te maken heeft met kwetsbaarheden gerelateerd aan de domeinnaam. Kunt u met zekerheid stellen dat er geen emailadressen, login gegevens en wachtwoorden van medewerkers zijn gehackt? Geldt dit ook voor de toekomst?

Download hier de brochure

 

 

5W Disaster Recovery

Wat zou u er van vinden wanneer wij u garanderen dat u altijd, wat er ook gebeurd, altijd uw IT-systemen beschikbaar heeft? Een brand, een overstroming, een menselijke fout, blikseminslag, u kunt altijd door werken op uw uitwijkomgeving. Voorbeelden van zaken waar u zich tegen kunt verzekeren wat betreft de materiële schade, maar in veel gevallen heeft u daarmee uw data niet terug. Vaak zijn bedrijfsmiddelen als machines, productielocaties, opslag, kantoorruimtes relatief snel te regelen. Maar zou het niet ideaal zijn als uw IT-systemen en data direct weer beschikbaar is? De ervaring leert dat bij veel organisaties weken duurt; een back-up volstaat niet. U zult ook de hardware moeten aanschaffen, een netwerk opbouwen, applicaties installeren en configureren.

Download hier de brochure

 


White papers

 

Disaster Recovery

De IT en infrastructuur direct weer up-and-running na een incident

Het kost 5W slechts enkele dagen tot maximaal enkele weken om uw volledige Disaster Recovery omgeving in te richten. Dit omvat: het samenstellen van het disaster recovery plan, inrichten van de secure omgeving, opzetten en testen van de connecties, overhalen van systemen /data en de uiteindelijke test. Vervolgens wordt uw data periodiek overgehaald (conform SLA). Uw systeemwijzigingen worden automatisch meegenomen. Implementeert u geheel nieuwe systemen, dan is het relatief eenvoudig om de aanpassing en eventuele test door te voeren.

Download hier het White paper